Izvor: happybsc
22.08.2023 u 21:22
0

POŠTOVANJE ZA RIVALA: Novak je još jednom pokazao koliki je šampion(VIDEO)

Posle trijumfa nad Karlosom Alkarazom, u epskom meču finala Sinsinatija, rekao da je ponosan na svoju partiju i priznao je da se mučio fizički i da mu prilagođavanje nakon četiri noćnih utakmica nije palo lako na suncu po veoma toplom danu u finalu.

Nole je imao i reči hvale na račun rivala, koji ga je doveo do krajnjih granica, a ovaj meč uporedio je sa legendarnim finalem Australijan opena 2012. godine, kada su on i Nadal jedva stajali na nogama posle meča.

@bettingexpertbalkan #djokovic #djokernole #alcaraz ♬ original sound – bettingexpert_balkan

Ne iznenađuje me više, možda me je iznenadio na kraju prošle godine, način na koje osvaja velike mečeve. Kako igra hrabro u bitnim momentima, deluje tako iskusno i neverovatno se nosi sa pritiskom, iako ima 20 godina, to ne smemo da zaboravimo. To je impresivno. Svaki poen, osećaj koji imam na terenu, podseća me na mečeve sa Nadalom kada smo bili u najboljoj formi u karijeri. Svaki poen je bitka, osećate da nećete dobiti 5 besplatnih poena u meču, svaki udarac je bitan. Ako je sporije, onda je to još teže. Ovde lopta odskače visoko i brzo, ali mi smo našli način da igramo 4 sata tri seta. Možda sam mogao da igram agresivnije u nekim momentima, ali to ćemo analizirati, jedno je kada analizirate posle meča, a drugo kada ste na terenu i morate tada taktički da odigrate sjajan poen, naročito što znate da će on da trči sjajno.

Novak smatra da mečevi protiv Alkaraza koje ima čine dobro za tenis i navijače, koji mogu da uživaju u spektaklu koji pružaju na terenu.

– Svi mečevi koje smo igrali su bili dugi, prvi u Madridu završen je 7:5 u tajbrejku trećeg, ovde isto. I na Grend slemovima smo igrali 4 ili 5 setova, to je dobro za navijače, za nas, ako uživamo. Ali defintitivno je izazov za obojicu ako hoćemo velike titule.

Đoković se zahvalio i navijačima, koji su ga sjajno prihvatili u Americi i srdačno su navijali za njega.

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter