Izvor: Kurir
12.09.2023 u 09:19
0

SVEČANI DOČEK ZA HEROJE IZ MANILE! Poznata satnica dočeka KOŠARKAŠA na BALKONU!

Košarkaška reprezentacija Srbije u ponedeljak uveče je sletela u Beograd iz Manile nakon osvojenog srebra na Svetskom prvenstvu.

Orlovi su poraženi od Nemačke u borbi za trofej, ali čitava ekspedicija koja je boravila na Filipinima može i mora da bude ponosna na urađeno u proteklih nekoliko nedelja.

Grad Beograd organizovao je doček za naše heroje na balkonu gradske Skupštine, a poznato je i kada će se košarkaška reprezentacija izaći na čuvenu terasu.

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, primiće košarkaše u 19 časova, a sat vremena kasnije u 20 časova naši reprezentativci će izaći na balkon.

Dođite da pozdravimo heroje!

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić pozvao je danas sve Beograđane, ali i građane Srbije da dođu na plato ispred Skupštine grada večeras u 20.00 časova i pozdrave košarkaše Srbije i stručni tim koji su na Svetskom prvenstvu u Manili osvojili srebrnu medalju.

-Dogovorili smo se. Svi će doći. Pozivam Beograđane da dođu večeras, a oni su to svi zaslužili. Večeras u 20:00 dođite da ih pozdravimo i da se poklonimo njihovom uspehu, rekao je Aleksandar Šapić za K1.

Dodao je da su košarkaši u Manili pokazali da su svetska klasa, da su pred njima ozbiljne karijere, da su sasvim sigurno zaslužili odličje, kao i da je to bio najbolji sastav koji je selektor Svetislav Pešić mogao da pozove. „Skupština Grada, Grad i ja ćemo uvek biti spremni da napravimo doček za uspešne sportiste“, rekao je Šapić. Dodao je da za sad nema informacije o dočeku Novaka Đokovića, ali da je najpre potrebno da se dobije informacije od Teniskog saveza, kako bi se njegov doček organizovao, jer grad samoinicijativno doček ne može da organizuje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter