Izvor: BSCHAPPY
12.09.2023 u 10:41
0

POSEBNA POČAST OD AUSTRALIAN OPENA: Turnir se poklonio Đokoviću posebnim tekstom

Turnir koji je osvajao najviše puta, i zemja koj mu je zadala najveću glavobolju na poseban način se poklonila njboljem teniseru svih vremena, u opširnom tekstu na srtanici turnira Ozi open piše, kakva je veličina naš teniser

Novak Đoković je ponovo sportska priča broj jedan u svetu nakon što je osvojio svoj 24. grend slem i podigao pehar namenjen šampionu US Opena po četvrti put. On se tako izjednačio sa Margaret Kort koja je bila rekorderka kada se gledaju i muška i ženska konkurencija, a sada je na redu postavljanje apsolutnog rekorda u tom segmentu.

SVEČANI DOČEK ZA HEROJE IZ MANILE! Poznata satnica dočeka KOŠARKAŠA na BALKONU!

I upravo bi Australija iz koje Margaret Kort dolazi mogla da bude mesto obaranja tog rekorda i osvajanja 25. grend slema na mestu na kojem je sve i krenulo i koje je najuspešnije za Novaka u karijeri.

Zbog toga su na sajtu Australijan opena prirpremili poseban tekst u kojem se mogu pročitati hvalospeviu o srpskom asu. Samom činjenicom da su u naslov stavili da se „Novak Đoković odvaja od velikana“, jasno govori da je Australijan open još jednom potvrdio da je srpski teniser najveći ikada

Tekstom na zvaničnom sajtu poručili su da Novak u Melburn 2024. stiže po svoji rekordni 25. grend slem trofej i na rekorde koje je Đoković oborio Najpre da je trijumfom na US Openu postao jedni igrač koji je četiri puta u jednoj sezoni uzeo tri GS. Takođe, dodaju i da je postao najstariji šampion US opena sa 36 godina i tri meseca.

Finale u Njujorku bilo je njegovo 36. rekordno kada su u pitanju grend slemovi u open eri. Ujedno je i prvi igrač koji je 10. put igrao finale US Opena.

Dalje se navode i brojke koje su u Novakovom vlasništvu, da bi za kraj dodali da je njegova stopa uspeha u Open eri na neverovatnih 89,4 odsto kada su u pitanju grens slemovi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter