Izvor: Tanjug
25.12.2023 u 18:42
0

PROLEĆNI SPEKTAKL: Eraković se u martu vraća na Marakanu, Zvezda i Zenit objavili lepu vest

Fudbaleri Crvene zvezde saznali su rivala kad se zahukta prolećni deo sezone. Ruski Zenit iz Sankt Peterburga objavio je da će sa crveno-belima odigrati meč zakazan za 23. mart naredne godine. Zenit i Zvezda su više puta do sada igrali takve mečeve, jedan između ostalog i ove godine tokom letnjih priprema.

Crveno-beli su tada slavili sa 2:1 golovima Mirka Ivanića i Žan-Filipa Krasoa. Ovaj prijateljski susret znači i da će se Strahinja Eraković bar na dan vratiti na Marakanu.

Eraković je otišao u Zenit u julu za osam miliona evra, pa je Zvezdina odbrana ostala za toliko slabija pred Ligu šampiona.

Tim sa Marakane je sa Zenitom igrao relativno često prethodnih godina i u prijateljskim susretima je po pravilu bio uspešniji od Zvezde.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FC Zenit (@zenit_spb)


Ekipi koju sada sa klupe predvodi Vladan Milojević, a koju je pre nekoliko meseci predvodio Barak Bahar, letošnja pobeda nad Zenitom je prva u prijateljskim mečevima sa Rusima poslednjih godina, a Milojević je i sam u jednom od tih mečeva poražen, tokom priprema u Antaliji 2018. godine.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter