Izvor: BSC Happy
25.12.2023 u 20:40
0

NIKOLA POPULARNIJI OD VALTERA: Kinezi zvanično predstavili Jokića kao globalnu zvezdu, Amerikanci su prošlost

Kineska kompanija „361 stepen“ predstavila je Nikolu Jokića kao svog globalnog ambasadora.

Srpski košarkaš i zvanično je potpisao ugovor sa spomenutom kompanijom, koja je objavila promotivni video.

Tako je Jokić posle osam godina u NBA ligi, tokom kojih je nosio opremu Najki, odlučio da postane zaštitno lice drugog, manje poznatog brenda.

Taj brend ima oko šest hiljada poslovnica samo u Kini, a prihoduje vrtoglave sume od više stotina miliona dolara na godišnjem nivou.

Jokić je nedavno objasnio da ga je Aron Gordon, saigrač iz Denvera ubedio da sarađuje s Kinezima, sa kojima je rekao da ima dobru saradnju.

Za osam godina koliko je nosio Najki nije dobio svoju ličnu liniju patika, što sada neće biti problem. Američki brend ga nije uzeo u obzir iako je Jokić dvaput bio MVP najjače lige na svetu i po jednom najkorisniji igrač finala zapada i velikog NBA finala, a u svojoj biografiji ima i NBA titulu.

U snimku koji su objavili Kinezi, Jokić u dresu sa kineskim slovima baca loptu iz Bol arene u kojoj igraju Nagetsi preko kineskog zida u koš u drugoj zemlji, matičnoj za kompaniju sa kojom će Somborac ubuduće sarađivati. Zna se za sada da je ugovor višegodišnji, ali se finansijski detalji ne znaju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter