Izvor: Alo.rs
16.10.2023 u 13:53
0

PIKSI SE OBRATIO PRED KLJUČAN MEČ SRBIJE: „Osećam podršku, normalno je da narod bude uz vas“

Dragan Stojković Piksi se obraća javnosti pred utakmicu sa Crnom Gorom (utorak, 20.45)

Fudbalska reprezentacija Srbije igra važan meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv selekcije Crne Gore. Utakmica je na programu u utorak od 20.45 u Beogradu.

Pred ovu ključnu utakmicu za plasman na prvenstvo Evrope, na konferenciji za medije obraća se selektor Srbije Dragan Stojković Piksi.

Konferencija Dragana Stojkovića Piksija:

Na početku izlaganja, selektor Orlova otkrio je da li postoji strah kod fudbalera Srbije, a govorio je i o potrošnji, s obzirom da su igrači odigrali vrlo zahtevnu utakmicu u Budimpešti.

– Strah kao strah mora da postoji iz jednog razloga, time pokazujete poštovanje prema takmičenju u kom učestvujete. Potrošnja protiv Mađara u Budimopešti jeste bila, a mi smo uživali u igri koju smo pokazali i to je stastavni deo tima da mora na svim nivoima da bude angažovan. Mi smi igrali onako kako smo želeli, kako smo se dogovorili. Bila je potrošnja, to je normalna, ne moguće je igrati i šetati.

– Juče smo imali jedan lakši trening, danas ćemo isto trenirati, pa do sutra imamo dovoljno vremena da se regeneriše potrebna energija koja nam je potrebna na utakmici. Što se nas tiče, mi ćemo u tom segmentu biti spremni.

Upitan je Piksi da li oseća podršku nacije pred sutrašnji susret…

– Osećam podršku, normalno je da narod bude uz vas. Ne znam kako ide prodaja karata, ali kolko god ljudi da dođe, mi znamo kakve su naše obaveze. Želimo da se plasiramo na Evropsko prvenstvo, želimo da pobedimo sutra i pružimo maksimum.

Fudbaleri Srbije zakomplikovali su plasman na Evropsko prvenstvo nakon poraza od Mađarske, ali su stvari i dalje apsolutno jasne.

Izabranici Dragana Stojkovića će do kraja kvalifikacija odigrati još dva meča, jedan u oktobru i jedan u novembru, pa ako oba puta izađu kao pobednici sigurno će obezbediti direktnu kartu za Nemačku, prvi put od 2000. godine.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter