Izvor:
15.02.2024 u 20:11
0

ŠOK U KUPU KORAĆA: Mega bez polufinala, Vojvodina moćnom igrom oduševila

Košarkaši Mege poraženi su od Vojvodine rezultatom 92:100 u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća u Nišu.

Vojvodina je kontrolisala rezultat celim tokom utakmice, taktički je iznenadila protivnika u prvom poluvremenu zonskim presingom, čak i zonom u nekim trenucima, pa se Mega mučila na obe strane terena, pogotovo u prvih 20 minuta kada je velika razlika i napravljena.

U drugom delu Mega je mnogo bolje i energičnije izgledala, ali je zaostatak bio prevelik da bi se sustigao za 20 minuta igre.

Najbolji u pobedničkoj ekipi bio je Luka Ašćerić sa 22 poena, dok je Petar Rakićević imao 14, a Kaningem, Džonson i Vučetić po 11.

Kod Mege je najefikasniji bio Uroš Plavšić sa 21 poenom i četiri skoka, dok je Nikola Đurišić imao 20 poena. Odličan je bio i Filip Jović sa 18 poena i sedam skokova, ali to nije bilo dovoljno za preokret Mege u drugom poluvremenu.

Vojvodina će u polufinalu u petak od 21 sat igrati protiv pobednika meča Partizan – Hercegovac.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter