Izvor: kurir.rs
24.08.2023 u 10:12
0

SAGA ALEKSANDAR MITROVIĆ SE NASTAVLJA: Teraju ga iz Al Hilala, hoće ipak, Lukakua u napadu!

Klubovi iz Saudijske Arabije su ubeđeni da novcem mogu da kupe šta god požele. A, prema fudbalerima se odnose kao prema igračima.

SMEH DO SUZA: Nole napravio pravi ŠOU na prvom treningu, svi su se ODUŠEVILI onim što je uradio (VIDEO)

– Ne sviđa mi se ova. Hoću novu da kupim. E, sad čak i kada „igračku“ platiš 50 miliona evra, nije kakav problem da kupiš i novu, a tu prosto ostavi sa strane.

Karim Benzema je već na izlaznim vratima Al Itihada, a sada nam stiže frapantna informacija da bi Aleksandar Mitrović mogao da napusti Al Hilal, iako se još nije ni raspakao, a kamoli upisao debi!

Kako prenosi portal „Talksport“, čelnici Al Hilala imaju veliku želju da dovedu Romelua Lukakua, a ako im to uspe, vrlo lako bi Aleksandar Mitrović mogao da napusti klub.

Za Mitrovića već postoje interesovanja drugih klubova iz Saudijske Arabije, Al Šabab i Al Etifak bi voleli da ga vide u svojim redovima.

Lukaku je i dalje fudbaler Čelsija, ali novi trener ekipe iz Londona Maurisijo Poketino ga ne želi u svojim redovima.

Bukvalno sve ovo zvuči potpuno neverovatno, ali to je izgleda nova realnost svetskog fudbala koji je u kandžama milijardera iz Saudijske Arabije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter