Izvor:
26.08.2023 u 10:46
0

RONALDOV ŠOU NA TERENU: Spektakularna partija Portugalca (VIDEO)

Iskusni portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo bio je apsolutni junak prvog trijumfa Al Nasra u novoj sezoni Premijer lige Saudijske Arabije.

Bogati Al Nasar u 3. kolo zabeležio je prvi trijumf, pošto je na gostovanju demolirao Al Fateh koji sa klupe predvodi bivši hrvatski selektor Slaven Bilić (5:0).

Ronaldo i Mane pokazali su klasu na ovom meču. Portugalac je upisao het-trik na meču, a bivši as Liverpula i Bajerna dva puta se upisao u strelce.

Nakon brojnih kritika koje je dobio zbog slabih partija na startu sezone, Ronaldo je bio silno motivisan da pokaže da još uvek nije za „staro gvožđe“. Postigao je het-trik na meču, upisao atraktivnu asistenciju i napravio nekoliko poteza koji su mamili uzdahe na tribinama.

Al Nasar je poveo golom Manea u 28. minutu utakmice, na sjajnu asistenciju Ronalda petom, a desetak minuta kasnije Kristijano je povisio na 2:0.

U 55. minutu Portugalac je sjajno primio loptu i prosledio je u mrežu za 3:0. Sadio Mane je svoj drugi gol upisao u 82. minutu, a tačku na meč stavio je fenomenalni Ronaldo u nadoknadi meča za konačnih 5:0.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter