Izvor: Biznis priče
15.09.2023 u 08:41
0

SRĐAN ĐOKOVIĆ JE ZBOG NOVAKOVOG USPEHA IŠAO I KOD ZELENAŠA: Ovako je izgledao prvi odlazak u AMERIKU!

Srđan Đoković maltene svakom izjavom otkrije nešto zanimljivo o usponu svog sina Novaka Đokovića do statusa najboljeg tenisera sveta.

U nastavku priče za podkast Srđan je obelodanio na koje je sve načine morao da obezbedi Novaku novac kada se probijao u profesionalnim teniskim vodama. Čak i da pozajmljuje od kamatara.

– Prvi njegov odlazak u Ameriku zajedno sa mnom na juniorski Grend slem… Meni je obećao tadašnji predsednik teniskog kluba Partizan da će da pokrije moje i njegove troškove za Ameriku. Međutim, 10 dana pred put mi je rekao da ne može to da uradi i da se snađemo. Pošto sam rezervisao karte morao sam sutra da ih uplatim, inače bi propao avans koji sam već dao. Sa drugom sam otišao kod zelenaša – počeo je priču Novakov otac.

On je zelenašu objasnio da mu je novac potreban za sinov put u Ameriku, na Ju Es open.

Otkrio je i šokantne detalje tog razgovora.

– Je l’ se žuriš? – pitao je zelenaš starijeg Đokovića.

@pugna70 Od blata do zlata 🙂 @Podcast Biznis Priče #novakdjokovic🇷🇸❤️ #biznisprice2023 #borba #nikadneodustaj ♬ snowfall – Øneheart & reidenshi

– Da, moram da uplatim karte da mi ne propadne avans – odgovorio je.

– Koliko ti treba? – pitao je zelenaš.

– Treba mi 5.000 dolara na dva meseca – rekao je Srđan.

– Vidi, kod mene je kamata 12 odsto mesečno ali za tebe je 15 odsto jer žuriš – dobio je nemilosrdan odgovor.

– Gledao sam ga nekoliko sekundi i rekao da nema problema. Uzeo sam pare, došao sam kući, zaključao se u kupatilo i razlupao unutra sve živo. Na to sam pristao jer je trebalo za mog sina i njegovu karijeru. Da je trebalo za mene, za moj život ne bi mogli da me maknu od njega jer bih mu popio svu krv iz žila –  tvrdi Srđan Đoković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter