Izvor: BSC HAPPY
17.09.2023 u 14:37
0

SRĐAN ĐOKOVIĆ OTKRIO: Evo zbog čega se Novak dugo isteže pre svakog meča (VIDEO)

Novak Đoković nedavno je osvojio US Open i došao do 24. grend slem titule u svojoj karijeri, ali i ponovo pokazao zašto je najveći svih vremena. Da nije disciplinovan i toliko predan sigurno ne bi stigao ovde gde je danas.

Da je to tako potvrdio je i Srđan Đoković u jednom intervjuu kada je otkrio zanimljivu anegdotu iz Novakove prošlosti.

GRMI „MARŠ NA DRINU“: Kako Đoković predvodi navijanje u svlačionici reprezentacije Srbije! (VIDEO)

Pitao ga je „Mali zašto se ti toliko istežeš pre i posle treninga?“, a Novak mu je odgovorio „Čiko, koliko se puta budem istezao pre i posle treninga, za toliko ću dana produžiti svoju karijeru“. Ja sam mu to savetovao kad je bio mali i on je to usvojio. I dan danas to radi pre svakog meča. Šta je uradio s onim belgijskim gimnastičarkama, pa on je guma od čoveka. Njega su Amerikanci 2011. godine proglasili za najspremnijeg sportistu u istoriji sporta – ispričao je otac najboljeg tenisera svih vremena.

@aleksstoj94 #bisnisprice2023 #novakdjokovic ♬ original sound – Aleksstoj94

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter