Izvor: Tanjug
24.03.2024 u 16:47
0

STRAVIČNA NESREĆA NA RELIJU, MEĐU ŽRTVAMA I DEVOJČICA: Automobil U PUNOJ BRZINI izleteo sa staze, četvoro poginulih, najmanje 7 povređenih (VIDEO)

Četiri osobe poginule su danas, među kojima i jedna devojčica, a najmanje sedam ih je povređeno kada je automobil na auto reliju na severozapadu Mađarske sleteo sa puta i udario u grupu gledalaca, saopštila je policija.

Nesreća se dogodila tokom autotrke između gradova Labatlan ​​i Bajot u blizini Dunava, navela je policija, preneo je mađarski portal 24.hu.

Na Fejsbuk stranici reli kluba Arabon objavljeno je da je povređeno 30 osoba. Trka je prekinuta, automobil je sleteo sa puta iz još nerazjašnjenih razloga, a uzroci se ispituju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter