Izvor: Tanjug
29.05.2023 u 11:15
0

CICIPAS NIKAD ISKRENIJI: „Svaka čast Đokoviću ako osvoji 23. grend slem trofej u karijeri“

Cicipas će u drugom kolu Rolan Garosa igrati protiv Španca Roberta Karbaljesa Baene

Grčki teniser Stefanos Cicipas izjavio da bi za Novaka Đokovića bilo dobro da osvoji 23. grend slem trofej u karijeri, ali je dodao da želi da se fokusira samo na svoju igru.

VAŽAN DAN ZA ĐOKOVIĆA: Novak danas startuje na Rolan Garosu protiv Kovačevića

Cicipas (24) je na konferenciji za medije u Parizu dobio pitanje o Đokoviću, koji je u karijeri osvojio 22. grend slem trofeja. „Nije da idem na spavanje misleći o tome. Iskreno, nisam razmišljao o tome. To bi bilo odlično za njega. Ako uspe u tome, svaka mu čast.

Međutim, ja pokušavam da se fokusiram na sebe i možda postanem lik koga će svi jednog dana da mrze. Naravno, u pozitivnom smislu. Kao što znate, postajete nepopularni kada počnete da pobeđujete“, rekao je Cicipas, prenosi zvanični sajt Rolan Garosa.

Cicipas je poražen u finalu Rolan Garosu 2021. godine od Novaka Đokovića iako je grčki teniser imao 2:0 u setovima. „To su bile dve sjajne nedelje za mene. Naravno, važno je to da ponovim i u naredne dve nedelje. Biće teških mečeva, a tamo su teniseri, koji baš i ne vole šljaku kao i ja. Tu su Danil Medvedev, Andrej Rubljov. Ti momci su pretnja za mene kao i Đoković.

Moram da odigram nekoliko dobrih mečeva na početku kako bih nastavio da verujem da zaista mogu ove godine nešto da uradim“, naveo je grčki teniser.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter