Izvor: happybsc
30.08.2023 u 15:34
1

SVI KAŽU BLISTAM: Sve je to zasluga saigrača skroman je Nikola Jović

Nikola Jović je odigrao još jednu zapaženu partiju na Mundobasketu, a u izjavi nakon meča kaže da su za to zaslužni njegovi saigrači koji mu pružaju priliku za dobreo šuteve

Srbija je deklarisrala Južni Sudan i kao prva u grupi NIkola Jović skromno

-Uživam naravno, ovo j bio moj dečački san, što se tog blistanja tiče,  mogu da kažem da su tu bitni bili moji saigrači. Bogdan je bio odličan , Nikola Milutinov, oni me pronalaze. Zbog njih pogađam i ove dobre šuteve. Stefan Jović je oradio odličan posao svi rade odličan posao i jednostavno nalazim se u dobrim situacijama sa dobrim šutevima koje sam danas maksimalno iskoristio.

„BIO SI U PRAVU NOVAČE“: Đoković dobio NEVEROVATNO moćnu poruku od ovog tenisera

Sledeće utakmice Srbiaj igra protiv Italije i Dominikanske republike, Srbija prenosi sve tri pobede što je jako bitno za narednu rundu takmičenja Jović kaže Naravno to je bitno i a te tri utakmice idemo na pobedu i videćemo šta će biti naglašava Jović  i obećava da će se Orlovi svavako dobro pripremiti. A imao je i specijanu poruku za navijače kako na Filipinima tako i ispred malih ekrana.

Hvala Vam puno hvala što nas stvarno pratitet hvala Vam reako je Nikola Jović

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SVI KAŽU BLISTAM: Sve je to zasluga saigrača skroman je Nikola Jović”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter