Izvor: Kurir
30.08.2023 u 16:35
0

LEPE VESTI ZA DELIJE: POPUST do 2000 DINARA na KUPOVINU OVOG DRESA – evo kako ga iskoristiti!

U subotu od 20.00 časova FK Crvena zvezda slavi 60. rođendan Marakane, kada će dočekati Novi Pazar.

Ideja ljudi iz kluba je da svi navijači dođu u Zvezdinom dresu i u skladu s tim su u Ljutice Bogdana 1A spremili popust na najnoviji crveno-beli dres u „Red Star šopu“.

Kupovinom najnovijeg crveno-belog dresa, u periodu od 30. avgusta do 2. septembra, svi navijači dobiće popust od 1.000 dinara, dok će članove ili sezonci iskoristiti još veću akciju. Naime, svi oni koji su deo Crvene zvezde ili su kupili sezonsku ulaznicu, imaće popust od 2.000 dinara na crveno-beli dres, u roku od srede do subote.

Iz kluba poručuju:

– Da biste ostvarili popust od 2.000 dinara prilikom onlajn kupovine u polju napomene neophodno je da upište broj vaše članske ili sezonske karte. Napominjemo da drugi popusti, kao i redovni popust za članove ne važi za ovu promociju. Iskoristite rođendanski popust, obucite crveno-beli dres i dođite na Marakanu u subotu da proslavimo 60. rođendan naše druge kuće. Ulaz je slobodan, spremili smo brojna iznenađenja za vas, tako da se vidimo na stadionu!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter