Izvor: Telegraf
16.01.2022 u 12:01
0

Pojavile se prve Novakove fotogradije sa aerodroma (FOTO)

Najbolji svetski teniser Novak Đoković uslikan je na aerodromu u Melburnu, odakl ebi oko 12.30 časova trebalo da napusti Australiju i poleti ka Dubaiju!

Đoković je jutros nešto malo pre 08.00 časova saznao odluku Suda da mu ne odbore žalbu nastalu zbog odluke ministra za imigracije Aleksa Hoka da ga još jednom deportuje.

Hok u međuvremenu likuje a prvi reket sveta se suočava sa potencijalnom kaznom od tri godine zabrane ulaska u zemlju. Doduše, postoji caka da ipak igra na AO 2023. godine.

Sam Đoković je preko svog PR tima poručio da se o ovoj temi neće oglašavati sve dok se Australijan open ne završi, dok je jedinu izjavu za javnost dao odmah posle odluke tročlanog sudskog veća.

– Želeo bih da dam kratku izjavu i da se osvrnem na rezultate današnjeg ročišta. Sada ću uzeti malo vremena da se odmorim i oporavim, pre nego što dam bilo kakve dalje komenatre. Izuzetno sam razočaran presudom .

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter