Izvor: Telegraf
16.01.2022 u 13:20
0

ENDI MARI JE OD POČETKA UZ NOVAKA: Ne želim da ga šutiram dok je on na zemlji

Nekadašnji najbolji teniser sveta Endi Mari  razočaran je odlukom da Novaku Ðokoviću bude ukinuta australijska viza.

Mari je jedan od tenisera koji je otpočetka bio uz Novaka, a poručio je i „da ne želi da ga šutira dok je ovaj na zemlji“.

– Novak je neko koga poznajem od 12 godine, veoma ga poštujem i imali smo neke sjajne mečeve. Ne sviđa mi se što je u ovoj situaciji i mislim da je to moglo da se izbegne – rekao je Britanac  i dodao:

– Odluka nije sjajna ni za turnir jer je uvek najbolje da svi igrači iz svetskog vrha učestvuju na jednom grend slem takmičenju. Čini mi se da su sve stvari u vezi sa ovim slučajem dogodile prekasno i zbog toga su izgledale još lošije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter