Izvor: Alo.rs
06.08.2020 u 14:21
0

AMERIKANCI U ŠOKU: Srpski as im postavio dva uslova za dolazak na US open

Grend slem u Njujorku je u velikim problemima.

Dani strepnje u Njujorku. Rafael Nadal je otkazao učešće na grend slem turniru, a organizatori sad strahuju da ne izgube i Novaka Đokovića. Svesni su u Njujorku da bi Đokovićev otkaz bio izuzetno težak udarac u situaciji kad se zna da neće igrati Nadal, Federer i Zverev. Zato se Amerikanci nadaju dolasku Novaka, koji bi, ako sleti u Njujork, bio apsolutni favorit pehar. 

Novak međutim ne želi da se zaleće sa odlukom i hoće da se izbori za promenu nekih uslova. Na vrhu liste uslova koji mu ne odgovaraju i od čije promene možda i zavisi njegova odluka da li će da putuje u Njujork ili ne, nalaze se dva.

SVE O SPORTU

NEVEROVATNA ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG VITEZA Iz Kragujevca do krova sveta!

KRIZA U ARSENALU Odlazi 55 „tobdžija“

GREG POPOVIĆ NAHVALIO JOKIĆA On je reinkarnacija Lerija Birda

TEŠKI DANI ZA SRBINA: Jović ponižen a problemi NE PRESTAJU

Prvi je odsustvo potvrde da igrači mogu da se iz Amerike vrate u Evropu bez dvonedeljnog karantina da bi mogli da treniraju na šljaci i takmiče se na velikim turnirima kao što su masters u Rimu i Rolan Garos. Organizatori tvrde da se na rešavanju tog problema uveliko radi. Drugi je diskvalifikacija igrača ako je neki od članova njegovog stručnog štaba pozitivan na koronu. Jer, u tom slučaju Đoković bi morao da strepi i za sebe i za druge.

Šta će na kraju biti, znaće se u narednih nekoliko dana, jer vreme polako curi, a početak turnira je zakazan za 31. avgust. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter