Izvor: Happy BSC Portal/Nedeljnikafera.net
19.11.2023 u 10:48
0

DA SE ZNA KO JE NAJBOLJI: Đoković oduvao Alkaraza

Srpski teniser Novak Đoković rekao je posle pobede nad Karlosom Alkarazom u polufinalu završnog Mastersa u Torinu (6:3, 6:2) da je odigrao najbolji meč ove nedelje i najavio da će novi duel sa Janikom Sinerom biti još luđi nego onaj koji su odigrali pre četiri dana u grupi.

– Mislim da je ovo bio najbolji meč ove nedelje. Prva tri meča u grupi sam igrao tri seta, dosta sam se mučio u svakom. Bilo je lepo za promenu dobiti meč u dva seta, protiv izvanrednog igrača. Bio je u odličnoj formi. Vršio je pritisak, imao brejk šanse na startu, videlo se da je spreman. Uspeo sam da izdržim, na 4:3 sa novim loptama sam ga naterao na udarac više, izgrešio je. Posle toga sam odigrao perfektan meč, napravio sam brejk, imao atraktivne poene. Jako sam zadovoljan svojom igrom, nadam se da ću ponoviti ovo izdanje u finalu, ako ne i bolje – rekao je Đoković na terenu posle meča protiv Španca.

OVO JE VAŽNO: Novak igra za još jedan rekord

Za sedmi pehar na završnim mastersima Đoković će sutra, posle 17 časova igrati protiv debitanta u finalima Janika Sinera.

Pre četiri dana Italijan je u grupi pobedio rezultatom 2:1 (7:5, 6:7, 7:6).

– Janik igra sjajan tenis. Protiv najboljih igrača na ovom nivou igrati tako… Igrali smo u grupi, bilo je baš naelektrisano. Očekujem da bude i luđe sutra. To je finale. Bio sam u ovoj situaciji mnogo puta, znam šta sledi – zaključio je Đoković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter