Izvor: kurir.rs
28.10.2023 u 13:25
0

Đoković poslao BRUTALNU poruku: JAKO SE POTRESAO ZBOG KATASTROFE U AKAPULKU!

Uragan Otis napravio je haos neviđenih razmera u Akapulku, poznatom turističkom mestu u Meksiku, gde se održava i čuveni turnir iz serije 500.

Meksička vlada je juče objavila tragične vesti, odnosno da je uragan odneo čak 27 života, a takođe je napravljena i velika materijalna šteta.

Teniski kompleks je takođe uništen, a povodom tragičnog događaja oglasili su se brojni teniseri, između ostalog i Novak Đoković  kao i Rafael Nadal.

DJOKERNOLE

Đoković se oglasio na Instagramu i tako pružio svoju podršku svima u pogođenom području.

Sa druge strane, Rafael Nadal je izrazio žaljenje zbog uznemirujućih kadrova koji su stigli iz Akapulka.

-Tužno je videti slike razaranja koje je prouzrokovao uragan Otis, na mestu gde sam toliko puta igrao. Hrabrost i snaga za sve u Akapulku – napisao je čuveni Španac u objavi na Instagramu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter