Izvor: informer
11.06.2022 u 10:07
0

DOKLE VIŠE? NOVAK ĐOKOVIĆ propušta GREND SLEM zbog novih zakona!?

Sjedinjene Američke Države uvele su promene za ulaske u zemlju zbog virusa korona, ali ništa pozitivno od vesti nije stiglo na račun Novaka Đokovića

Teško da je Novak Đoković mogao da zamisli goru sezonu od aktuelne! Srpski teniser imao je ogromnih problema da nastupa na brojnim turnirima zbog činjenice da iz medicinskih razloga nije mogao da primi vakcinu, a kako stvari stoje najboljem teniseru svih vremena neće biti ništa lakše do kraja godine. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Sjedinjene Američke Države uvele su promene za ulaske u zemlju zbog virusa korona. Od nedelje 12. juna, svi koji budu želeli u SAD neće morati da imaju negativan test na koronavirus. Ipak, „Njujork Tajms“ dodaje da će međunarodni putnici morati da budu vakcinisani! 

Crvena zvezda nadigrala Megu i povela sa 1:0 u polufinalnoj seriji Superlige Srbije, Branko Lazić postigao koš o kome će se dugo pričati (VIDEO)

Dakle, Novak Đoković ne bi imao pravo da uđe u Sjedinjene Američke Države budući da je iz istog razloga propustio i ovogodišnji Australijan open. 

Zbog svog vakcinalnog statusa Novak je već bio primoran da odustane od mastersa u Indijan Velsu i Majamiju, a, kako stvari stoje, pod znakom pitanja je i US open. Poslednji grejnd slem u sezoni na programu je od 29. avgusta. Dakle, vremena za promene ima, ali je pitanje da li će se uslovi za ulazak u SAD promeniti. 

Ono što ne može da raduje navijače je činjenica da se grend slem igra sutra Đoković ne bi mogao da se takmiči. Naravno, uvek postoji opcija sa izuzećem, u Australiji se pokazalo kao loše rešenje, dok  za Majami i Indijan Vels srpski teniser je odbijen. 

Podsetimo, Novak brani finale u kojem ga je pobedio Danil Medvedev, a koje mu je donelo 1.200 bodova.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter