Izvor: Telegraf
30.07.2021 u 16:28
0

EVO ŠTA KAŽE BRAT ZVEREVA O ĐOKOVIĆU: Novak će se boriti za bronzu protiv Pabla Karenja Buste!

Miša Zverev, bivši teniser i brat Aleksandra Zvereva, izjavio je da je Novak Đoković veliki šampion i da će se vratiti već na US Openu nakon bolnog poraza i oproštaja od zlatne medalje na Olimpijskim igrama.

– Novak je neverovatan. On je veliki šampion zato što je u stanju da se vrati nakon dva seta minusa, bila je lepota gledati ga na Rolan Garosu. Izgleda nepobedivo kada igra duge mečeve. Kada odredi cilj, pretežno ga i ostvari. Ove godine mu je bio cilj da osvoji zlatni Slem. Zbog toga je Sašina pobeda još veća, jer ga je sprečio u tome. Novak će se vratiti jači, a taj povratak očekujem već na US Openu – rekao je Miša.

VAŽNO:

VUČIĆ U VELIKOJ PLANI: Ponosan sam – Imamo preko 80.000 gradilišta u ovom trenutku i NAJJEFTINIJU ELEKTRIČNU ENERGIJU U EVROPI! (VIDEO)

ĐOKOVIĆ OSTAJE BEZ ZLATNE MEDALJE

SAVETNIK ZA ISTRAGE U „VIKEND JUTRU“: Mafijaši NAMEŠTAJU PRIČU da bi se politički udarilo na predsednika Vučića!

MALI O NOVOJ POMOĆI ZA GRAĐANE: Sistem za prijavljivanje, i kada možemo da očekujemo novac na računima!

Novak će se boriti za bronzu protiv Pabla Karenja Buste, a isto odličje bi mogao da dobije i u miksu gde sa Ninom Stojanović igra protiv Ešli Barti i Džona Pirsa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter