Izvor: tanjug
30.07.2021 u 15:43
0

NOVAK NAKON DVA PORAZA NA OLIMPIJADI: Razočaran sam, došao sam izuzetno iscpljen emotivno

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković bio je razočaran posle poraza u polufinalu singla i miks dubla na Olimpijskim igrama U Tokiju.

Ðoković je danas prvo izgubio od Nemca Aleksandra Zvereva u polufinalu singla, potom i u paru sa Ninom Stojanović nije usepo da izbori finale miksa.

VAŽNO:

VUČIĆ U VELIKOJ PLANI: Ponosan sam – Imamo preko 80.000 gradilišta u ovom trenutku i NAJJEFTINIJU ELEKTRIČNU ENERGIJU U EVROPI! (VIDEO)

ĐOKOVIĆ OSTAJE BEZ ZLATNE MEDALJE

SAVETNIK ZA ISTRAGE U „VIKEND JUTRU“: Mafijaši NAMEŠTAJU PRIČU da bi se politički udarilo na predsednika Vučića!

MALI O NOVOJ POMOĆI ZA GRAĐANE: Sistem za prijavljivanje, i kada možemo da očekujemo novac na računima!

– Ne znam šta bih vam rekao. Raspala mi se igra, on je doprineo tome. Servirao je fenomenalno, nije grešio uopšte. Sa druge strane, ja sam stao. Dao sam njemu da napada, nisam imao nikakve poene na prvom servisu. Slab procenat prvog servisa, na ovom nivou, sa pritiskom OI, igranja za svoju zemlju…. Šta se radi… – ekao je Ðoković srpskim novinarima u Tokiju.

Ðoković će sutra igrati dva meča za bronzu.

– Ja na OI nisam došao svež, to je prva stvar i onda sve što mi se dešavalo ovih dana me iscrpelo. Došao sam izuzetno iscpljen emotivno, ali sam došao motivisan sa željom da donesem medalju svojoj zemlj. Imaću dve šanse sutra, nadam se da ću bar jednu iskoristiti –  zaključio je Ðoković.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter