Izvor: Kurir.rs
21.06.2020 u 21:29
0

HAOS! SRPSKI TENISER MORA NA TESTIRANJE: Svi učesnici turnira u Zadru zbog Dimitrova moraju na proveru zbog korone

Svi učensnici regionalnog teniskog turnira Adria Tour-a u Zadru, ukljucujući i organizatore, biće testirani na korona virus.

Bugarski teniser Grigor Dimitrov, koji je u subotu odustao od nastupa na zadarskom turniru, zaražen je korona virusom, zbog čega je otkazano i finale u kom je trebalo da se sastanu najbolji teniser sveta Novak Đoković i Rus Andrej Rubljov.

PROČITAJTE I OVO

LITIJE U CRNOJ GORI: Prisustvuju gradonačelnik Budve Marko Carević i Krsto Radović

AMFILOHIJE UKAZAO NA ONO ŠTO ĐUKANOVIĆ SVAKODNEVNO DOZVOLJAVA: „Prosto, to je neverovatna priča“

POKUŠAJ ŠVERCA: Slovenačka policija pronašla 22 migranta u kamionima sa srpskim tablicama

DIREKTOR INSTITUTA ZA JAVNO ZDRAVLJE VOJVODINE OBJASNIO: Zašto je tiho prokužavanje dobra stvar i ko NIPOŠTO NE SME da se zarazi

„Ovo je veliki šok i nesreća, nakon što je sve išlo tako dobro. Konsultovali smo se sa svim zdravstvenim institucijama i hrvatskom Vladom, sledili smo njihove savete i morali smo da otakžemo finalni meč, zbog svih ovih divnih ljudi i onih koji su bili u kontaktu s Grigorom proteklih dana“, izjavio je Goran Ivanišević, direktor zadarskog turnira iz serije Adria Toura.

Direktor Adria Toura Đorđe Đoković nije potvrdio da će biti otkazan turnir u Banja Luci i egzibicija u Sarajevu, već je rekao da će se ponašati u skladu sa preporukama institucija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter