Izvor: Tanjug
21.06.2020 u 20:27
0

ŠOK: Oktaznao finale Adria Tour-a u Zadru

Finale Adria Tour-a u Zadru, u kom je trebalo da se sastanu srpski teniser Novak Ðoković i Rus Andrej Rubljov, oktazano je kada je bugraski teniser Grigor Dimitrov saopštio da je pozitivan na korona virus.

„Upravo smo primili vest da je Dimitrov pozitivan na koronavirus, moraćemo da otkažemo finale radi sigurnosti svih vas, tenisera i svih ljudi“, rekao je Goran Ivaniševic, direktor turnira, prenosi Sport klub.

OVO MORATE ZNATI

IZ PUTEVA SRBIJE UPOZORAVAJU: Desna traka u tunelu Pržojna Padina zatvorena za saobraćaj

POVRATAK RADANOVA U REDOVE CRVENO-BELIH: Raduje se saradnji sa Obradovićem

AMFILOHIJE UKAZAO NA ONO ŠTO ĐUKANOVIĆ SVAKODNEVNO DOZVOLJAVA: „Prosto, to je neverovatna priča“

POKUŠAJ ŠVERCA: Slovenačka policija pronašla 22 migranta u kamionima sa srpskim tablicama

DIREKTOR INSTITUTA ZA JAVNO ZDRAVLJE VOJVODINE OBJASNIO: Zašto je tiho prokužavanje dobra stvar i ko NIPOŠTO NE SME da se zarazi

On je u ime organizacije Dimitrovu poželeo sve najbolje.

„Ovo nam je bila jedina ispravna odluka. Hvala vam na ova tri divna dana, ali morali smo otkazati finale. Izvinjavam se. Ne želimo da se još ljudi zarazi. Hvala lepo, vidimo se ponovo“, zaključio je Ivanišević.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter