Izvor: Informer
18.10.2021 u 08:51
0

Indian Vels dobio NOVU ŠAMPIONKU: Zaslužena pobeda nakon gladijatorske borbe

Španska teniserka Paula Badosa osvojila je prvi Masters trofej u karijeru trijumfom u finalu Indijan Velsa.

Ona je u borbi za pehar savladala nekada najbolju teniserku planete Viktoriju Azarenku.

PROČITAJTE JOŠ: Nakon velikog preokreta Britanac osvojio Indijan Vels i prvu Masters titulu

Meč je završen rezultatom 2:1 (7:6, 2:6, 7:6), a trajao je čak tri sata i šest minuta.

Prvi set je završen u taj-brejku koji je pripao španskoj teniserki sa 7:5. U drugom je Beloruskinja bila dosta bolja, pa ga je bez muke osvojila sa 6:2 i tako uvela meč u odlučujući set.

PROČITAJTE JOŠ: Krajinović otkrio planove Novaka Đokovića i oduševio celu naciju!

U njemu je prva do brejka stigla Badosa, u drugom gemu, ali je odmah usledio ribrejk Azarenke. Potom je pri rezultatu 4:4, gem na servis nove šampionke Indijan Velsa osvojila Azarenka i u narednom je servirala za titulu. Međutim, nije došla ni do meč lopte, a Badosa je uzvratila brejkom.

Na kraju, poput prvog, i treći set je rešen u taj-brejku, s tim što je Badosa bila dosta ubedljivija i osvojila ga je rezultatom 7:2.

Najnovije vesti iz domaćeg i stranog sporta možete čitati od sad i na zvaničnom Twitter nalogu Happy BSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter