Izvor: BSC HAPPY
17.04.2023 u 16:27
0

IVANIŠEVIĆ POSLE 30 GODINA OPET U BANJALUCI: U gradu je najbolji svih vremena, imate spektakl kakav će teško moći da se ponovi!

Trener najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, Goran Ivanišević, u Banjaluci je ponovo posle 30 godina, a oduševljen je kompleksom u parku Mladen Stojanović.

Novak Đoković nije dobro počeo sezonu na šljaci. Eliminisan je u trećem kolu Monte Karla, ali je izuzetno motivisan da na Srpska openu dođe do trofeja, koji brani Andrej Rubljov.

Srpski teniser je odradio prvi trening, a Goran Ivanišević je zadovoljan kako teren izgleda.

– Nakon 30 i nešto godina sam ponovo u Banjaluci i osećam se odlično. Sada smo bili na terenima, kompleks izgleda impresivno. Organizatori su stvarno napravili odličan posao, još samo da nas vreme posluži i biće odlično. Banjaluka ima spektakl kakav će teško moći da se ponovi, zato uživajte – rekao je Ivanišević, prenosi Srpskainfo.

Srpska open je sigurno najveći sportski događaj u istoriji grada na Vrbasu.

– Kada vam u grad dođe najbolji svih vremena, zatim Andrej Rubljov i još niz sjajnih tenisera možete da budete ponosni. Nole je osvojio sve moguće, Rubljov masters u Monte Karlu, tu su još mnogi drugi asovi…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Srpska Open (@srpskaopen)

Đokoviću su u ovoj fazi karijere prioritet grend slem titule, ali želi trofej na svakom turnru na kom učestvuje.

– Nole je uvek motivisan, on nikada ne želi da izgubi, hoće da osvoji svaki turnir. Neće biti lako u Banjaluci, svaki meč moramo da shvatimo vrlo ozbiljno. Rubljov igra odlično, ali ima tu još dosta dobrih igrača. Ipak, nadam se da će njih dvojica u nedelju sastati u finalu i prirediti spektakl navijačima – zaključio je Ivanišević.

Prvi meč će naš as odigrati u sredu. Postavljen je za prvog nosioca, slobodan je na startu, a u 2. kolu će igrati protiv boljeg iz meča Van Aš (Francuska) – Vavrinka (Švajcarska).

NOVAK ZAPOČEO 383. nedelju ATP liste: Kao najbolji na svetu igraće Srpska open

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter