Izvor: Arenasport.com
17.04.2023 u 14:57
0

NOVAK ZAPOČEO 383. nedelju ATP liste: Kao najbolji na svetu igraće Srpska open

Najbolji svetski teniser Novak Đoković započeo je ovog ponedeljka 383. nedelju na čelu ATP liste, bez obzira što je učešće na tunriru u Monte Karlu završio već u osmini finala, gde ga je savladao Janik Siner.

Nole se na čelu liste najboljih igrača sveta nalazi sa 7.240 osvojenih bodova, a iza njega je Španac Karlos Alkaraz sa 6.770, a zatim slede Kasper Rud na trećoj i Danil Medvedev na četvrtoj pozicji koji su ove nedelje napredovali za po jedan stepenik, dok je Stefanos Cicipas peti, a prošle sedmice je bio na trećoj poziciji.

Iza njih petorice slede osvajač turnira u Monte Karlu Andrej Rubljov, Holger Rune, Janik Siner, Feliks Ože-Alijasim i Tejlor Fric.

Od ostalih srpskih tenisera među 100 najboljih se nalaze Miomir Kecmanović na 33. poziciji, Dušan Lajović kao 70. igrač sveta, Flip Krajinović koji je sa 78. mesta skočio na 74, dok je Laslo Đere trenutno 78. teniser na planeti.

Sva petorica srpskih igraća će obe nedelje učestvovavti na turniru Srpska Open koji se održava u Banjaluci, a pobednik će osvojiti 250 bodova.

NOVAK ŽELI TITULU: Direktor Srpska open pred početak spektakla u Banjaluci

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter