Izvor: Arenasport.com
04.04.2023 u 17:50
0

Kecmanović u drugom kolu Eštorila: Srpski teniser u dva seta bolji od Nardija

Srpski teniser, Miomir Kecmanović, plasirao se u drugo kolo ATP turnira u portugalskom Eštorilu, pošto je danas u prvom kolu pobedio Italijana Luku Nardija 2:0 (6:4, 6:1) nakon sat i deset minuta igre.

Kecmanović je 40. teniser sveta, dok je Nardi 161. na ATP listi. Srbin je prvi stigao do brejka u petom gemu prvog seta. Međutim, italijanski teniser je uzvratio ribrejkom. Kecmanović je u devetom gemu napravio novi brejk za vođstvo od 5:4, a onda je na svoj servis poveo 1:0 u setovima.

Briljirao je Miomir u drugom setu, a svom rivalu prepustio je samo jedan gem. Kecmanović, koji je na turniru u Portugaliji postavljen za šestog nosioca, igraće u drugom kolu sa pobednikom meča između Austrijanca Jurija Rodionova i Španca Alberta Ramosa-Vinjolasa.

ATP turnir u Eštorilu igra se za nagradni fond od 562.815 evra.

TRENIRA PUNOM PAROM Nole u Monte Karlu vredno radi i priprema se u pohod na novu titulu (VIDEO)
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter