Izvor: telegraf
30.08.2021 u 08:12
0

MAREJ ODUŠEVLJEN NOVAKOM JOŠ OD DETINJSTVA: Mnogi su mislili da OVO ne može, ali je NAJBOLJI TENISER!

Do US opena je ostalo jako malo, neki od igrača se već uveliko spremaju za svoje mečeve, dok će trenutno najbolji reket sveta, srpski teniser Novak Đoković, izaći na teren u sredu, 1. septembra od 01:00 po našem vremenu. O činjenici koliko je Novak zapravo iznad mnogih, govore i komentari koje je dobio od Endija Mareja.

Novak će pokušati da uradi nešto neverovatno na US openu, ukoliko osvoji i ovaj Grend slem, uspeće da osvoji ‘Veliki slem’, odnosno sva četiri velika turnira u ovoj godini.

VAŽNO: 

POŽAR NA AUTOKOMANDI! Gori teretana!

MNOGO SMO JAKI! Vojska Srbije u polufinalu Tenkovskog biatlona

MINISTAR VULIN PORUČIO: Dok Srbiju vodi predsednik Vučić, Republika Srpska će biti čuvana i sačuvana

NAJNOVIJI KORONA PRESEK: Ovo su današnje brojke!

Iako je podbacio na nedavno završenim Olimpijskim igrama, Đoković je svakako prvi favorit na ovom turniru.

Lepe reči o ovom teniseru nije štedeo ni Britanac Endi Marej, koji je svojevremeno uspeo da dođe do titule na Vimbldonu, do zlata na Olimpijskim igrama…

– Novak je oduvek imao dosta kvaliteta na terenu, imao je solidne ‘all-around’ partije. Ali opet, mislim da mnogi ljudi nisu nikada pomislili da će on osvojiti 20 Grend slem turnira i da će raditi ono što sada radi. Ako pogledate njegovu igru kroz godine, stvari koje je unapredio, on je pretvorio sebe u kompletnog igrača. Igra sjajno na svim podlogama, ima potcenjen servis i najbolji je riterner svih vremena.

Pokušao je Endi Mari da ukaže i na to šta je njegov najveći kvalitet u odnosu na preostala dva velika igrača – Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

– Njegovo kretanje i atleticizam je nešto što njega izdvaja od drugih igrača, kao nešto što se mogli videto od njega kada je bio mlađi. Neverovatno je fleksibilan i ume da odbrani uglove terena veoma dobro, što je njegova najveća prednost u odnosu na preostalu dvojicu. Nije kao da Rodžer i Rafa ne brane to dobro, ali način na koji on to radi je totalno drugačiji. Način na koji „sklizne“ u svoj bekhend, čak i na tvrdom terenu, on smanjuje teren na taj način – započeo je Endi, pa potom nastavio.

– Kada smo imali 19- 20 godina, nisam mislio da će uraditi sve ovo, iako sam ga poznavao iz vremena kada smo obojica imali 13-14 godina. Znao sam da je sjajan igrač, ali ovo što on sada radi je posebno, veoma posebno.

Podsetimo, Novak Đoković će u prvom kolu turnira igrati protiv Hoglera Runea na Artur Eš stadionu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter