Izvor: Tanjug
22.10.2021 u 16:18
0

Medvedev je podržao stav Novaka Ðokovića O VAKCINACIJI!

 Drugi teniser sveta Rus Danil Medvedev podržao je stav Novaka Ðokovića koji nije želeo da saopšti da li se vakcinisao.

-Novak je rekao da vakcinacija lična stvar i da ne treba o tome govoriti u javnosti. Ja to podržavam i svoj medicinski karton sigurno neću otkrivati. Samo želim da igram u Australiji, to je sve što mogu da kažem, rekao je Medvedev u intervjuu za Jurosport.

PROČITAJTE JOŠ:Ana Ivanović na meti napada: Tvoj muž je veći Srbin od tebe!

Šampion US opena govorio je i ciljevima u nastavku karijere.

Cilj mi je da osvojim što više Grend slemova, postanem broj jedan i ostanem na vrhu dugo. Era Novaka Ðokovića, Rodžera Federera i Rafaela Nadala se bliži kraju. Oni su tenis podigli na visok nivo i smatram da su tri najbolja tenisera sveta svih vremena,  zaključio je Medvedev.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter