Izvor: Alo.rs
29.09.2020 u 09:51
0

NEČUVENO! Još jedna diskvalifikacija na Rolan Garosu!

Organizatori Rolan Garosa diskvalifikovali su jednu teniserku sa svog turnira.

Ovo nije prvi put da je neko diskvalifikovan sa Rolan Garosa, pošto se isto zbog koronavirusa desilo Damiru Džumhuru, Fernandu Verasku, Peđi Krstinu…

Kao što je slučaj sa Krstinom i Džumhurom, koji su diskvalifikovani jer je trener sa kojim su bili u kontaktu bio pozitivan na kovid-19, isto je i sada.

SAZNAJTE I OVO…

ALBANCI ĆE DA POTPIŠU BILO ŠTA! Nemaju nameru da ispune dogovor, OČEKUJU DA ĆE TRAMP DA PADNE!

ALBANCI UPLAŠENI ZBOG SUDBINE VOĐE: Agim Čeku dva sata saslušavan!

Evo gde sve i kako možemo da putujemo

Vučić danas sa ambasadorkom Kanade Ketlin Čaba

„Organizatori Rolan Garosa informišu javnost da je igračica ženskog dubla proglašena ‘kontaktnim slučajem’ i da je, nakon što je njen trener bio pozitivan na kovid-19. U skladu sa zdravstvenim i bezbednosnim protokolima turnira, dubl tim te igračice je izbačen iz glavnog žreba, koji počinje u sredu“, navodi se u saopštenju organizatora.

Oni nisu naveli koja igračica je u pitanju i da li ona ima koronavirus ili je diskvalifikovana samo zato što je njen trener dobio jedan pozitivan test na kovid-19.

Od 17. septembra u kompleksu Rolan Garosa sprovedeno je oko 1.900 testova na koronavirus.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter