Izvor: informer.rs
25.12.2023 u 14:57
0

NIKO OVO NIJE OČEKIVAO: Nole poslao posebnu poruku

Prvi teniser sveta Novak Đoković čestitao je Božić svima koji slave po gregorijanskom kalendaru.

Naš teniser je trenutno u Dubaiju, priprema se za start nove sezone i Australijan open, ali nije zaboravio na sve fanove širom sveta.

Svima koji danas slave želim srećan Božić. Srećni praznici“, napisao je prvi teniser sveta na društvenim mrežama.

Na poslednjoj  ATP listi u 2023. godini Novak Đoković je na tronu. Ovo je našem teniseru 405. nedelja na prvom mestu liste najboljih tenisera sveta. Godinu će završiti sa 11.245 poena. Već za dva dana 27. decembra odigraće egzibicioni meč u Rijadu protiv Karlosa Alkaraza, a onda četiri dana kasnije će izaći opet na teren, ali u Pertu.

PA OVO JE HIT: Veštačka inteligencija objasnila zašto mrze Đokovića

Na Junajted kupu će Srbija igrati u grupi E u Pertu sa Češkom i Kinom. U srpskom timu će pored Novaka Đokovića biti još Olga Danilović, Hamad Međedović, Natalija Stevanović i Dejana Radanović. Prvi meč igramo sa Kinezima 31. decembra. Đoković će najpre igrati protiv Džindžen Dženga iz Kine u nedelju od 10.00 što je idealan termin za sve ljubitelje tenisa u Srbiji. Potom će na teren izaći Olga Danilović koja će odmeriti snage sa Ćinven Dženg koja je 15. na planeti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter