Izvor: Tanjug
22.06.2020 u 20:32
0

NOLE SE TESTIRAO NA KORONU: EVO ŠTA JE REKAO O REZULTATU TESTA!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković testiran je na koronavirus i rezultate će dobiti sutra, nakon čega će se obratiti javnosti, potvrđeno je iz njegovog PR tima.

Đoković je testiran pošto se koronavirus pojavio među teniserima na Adrija turu.

PROČITAJTE I OVO

VUČIĆ: IDEM U BRISEL, NE MOŽEMO RAZGOVARATI AKO JE JEDAN JEDINI ZAHTEV PRIZNAVANJE NEZAVISNOSTI KOSOVA (UŽIVO)

SRBIJI PRETE POPLAVE: IZLILA SE REKA JADAR, KREĆE TALAS IZ OSEČINE!

NOVO NAUČNO OTKRIĆE UZDRMALO SVET: EVO OD KOGA POTIČU SAVREMENI GRCI!

Ukrajinska tajna služba OTKRILA NOVE DOKUMENTE O ČERNOBILJSKOJ NESREĆI!

BAKINA KUHINJA: KROMPIRUŠA KOJA STO JEZIKA GOVORI!

Posle objave bugarskog tenisera Grigora Dimitrova da je pozitivan na kovid 19, svi učesnici su testirani i potvrđeno je da su zaraženi Borna Ćorić, Novakov kondicioni trener Marko Paniki, kao i Bugarinov trener Kristijan Groh.

Aleksander Zverev i ceo njegov tim bili su negativni na testu, baš kao i Marin Čilić i Andrej Rubljov, koji su ipak odlučili da odu u dvonedeljnu samoizolaciju.

Novak je odbio da se testira u Zadru, već je tokom dana došao u Beograd gde je obavio test, a iz njegovog štaba je potvrđeno da će rezultati stići u utorak.

Pored svetskog „broja 1“, testirani su Đorđe Đoković, direktor Adrija tura, kao i cela Novakova porodica.

SVE O KORONI

SUTRA ZASEDA KRIZNI ŠTAB: RAZMATRA SE UVOĐENJE NOVIH MERA!

DR TIODOROVIĆ ne može da veruje da su ljudi POHRLILI U GRČKU!

SRBIJA JE SPREMNA: KBC BEŽANIJSKA KOSA OD SUTRA KOVID-BOLNICA!

Trener Goran Ivanišević je silom prilika morao da se testira dva puta u pet dana i oba puta je test pokazao negativan rezultat.

Đoković će se posle dobijanja testova obratiti javnosti.

U Zadru su tokom dana objavili da je od 26 dobijenih rezultata, svih 26 bilo negativno, a čeka se još rezultat tridesetak testova.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter