Izvor: magazin.novosti
23.10.2021 u 21:09
0

Noletova majka prvi put PROGOVORILA o snaji Jeleni Đoković: Nisam mislila da će je oženiti

Dijana Đoković otvoreno je govorila o životu svoga sina, najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića, a dotakla se i njegove supruge.

Dijana Đoković otkrila je do sada nepoznate detalje iz Novakovog života, uključujući i ljubavne izbore pre Jelene. Pored toga, Dijana je prvi put prokomentarisala za medije svoju snaju, dodajući šta to zamera Novaku i Jeleni.

PROČITAJTE JOŠ:SUTRA NAS OČEKUJE SPEKTAKL: Počinje SVETSKO PRVENSTVO U BOKSU

Naime, Novakova majka ispričala je da ju je Novak, dok je bio jako mlad, upoznao samo sa jednom njegovom devojkom iz tinejdžerskih dana.

Kao mladić koji se bavio ovim poslom, nije imao vremena za zabavljanje. Više je bio na putu nego kod kuće. Upoznala sam mu jednu devojku, koja je bila odbojkašica iz Kraljeva, bili su klinci. Kasnije smo upoznali Jelenu, rekla je Dijana, i dodala:

-Kada su imali 18 godina nisam mislila da će da se venčaju, bilo je vremena za sve, međutim, eto, pobio je to moje mišljenje i oženio se Jelenom, bila je iskrena Dijana, koja je objasnila da postoje tačke mimoilaženja u odnosu sa Jelenom i Novakom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter