Izvor: HappyBSC
15.01.2020 u 12:18
0

NOLETU PRIJAJU, PA NEKA I SMETAJU NADALU Hvala Srbi na neverovatnoj podršci (VIDEO)

Srpski tenis je i u 2020. godini počeo kako se samo poželeti može, osvojen je prvi ATP Kup, uz dosta emocija koje su dotakle lidera našeg tima i najboljeg među najboljima Novaka Đokovića.

LOLITA ZA JEDNU NOĆ ZARADILA 550 EVRA: A evo šta su radile Gospodarica i Robinja! (FOTO)

Nole se već dva puta oglašavao nakon uspeha, imao je poruku vezanu i za uspeh njegove humanitarne organizacije, a oglasio se još jednom, sumirajući učinjeno sa posebnim osvrtom na podršku koju je naš tim imao od srpskih navijača u Australiji.

BOMBA IZ KSS: Majk Meloun priključen stručnom štabu reprezentacije Srbije!

– Kakav pobedonosni početak 2020 godine. Bila mi je ogromna čast da predstavljam Srbiju na inaguralnom ATP Cup-u i da zajedničkim snagama osvojimo prvi trofej u istoriji ovog timskog takmičenja. Zahvalio bih se svim mojim saigračima i srpskom timu prijatelja koji su dali sve od sebe da se ostvari istorijski uspeh. Srećan sam sto sve mogu da ih nazovem prijateljima sa kojima sam proveo nezaboravne trenutke poslednje 2 nedelje – poručio je Nole.

OVO JE ŽENA KOJOJ JE BORA PEVAO OSTANI ĐUBRE DO KRAJA! Svirali su joj i na svadbi, a evo šta kaže 40 godina posle!

Novak i saigrači su imali frenetičnu podršku sa tribina, kakva se viđa samo na fudbalskim utakmicama, zbog čega je negodovao Rafael Nadal, ali za noleta to je bila „najbolja podrška koju je ikad doživeo“.

– Što se tiče srpskih navijača u Brizbejnu i Sidneju… To je bila najbolja podrška koju sam ikada doživeo na teniskom terenu. Naježim se svaki put kada pomislim na taj ambijent. Hvala što ste nam pomogli da osvojimo veliki trofej za Srbiju. Želim svima srećnu 2020 godinu. Živeli!


PROČITAJTE JOŠ

BRNABIĆ SAZVALA HITAN SASTANAK: Vlada se sastaje zbog zagađenja vazduha!

20 GODINA OD UBISTVA ARKANA: Trojica osuđenih, jedan od njih mrtav, nalogodavac nepoznat!

CECA U CRNOM NA ARKANOVOM GROBLJU: Dve decenije od ubistva Željka Ražnatovića!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter