Izvor: HappyBSCPortal/Kurirsport.rs
06.11.2023 u 07:27
0

NOVAČE, SUPRUGA ME ZAMOLILA DA TE PITAM: Kako si pobedio stomačni virus? Novinar napravio šou na konferenciji

Pri kraju konferencije za medije na engleskom, desila se krajnje neuobičajena situacija – koja je prenula sve u sali.

– Novače – ovo što ću vas pitati je veoma važno i verujte mi da nije šala!” počeo je svoje obraćanje veteran teniskog novinarstva iz Belgije.

Tajac, pa nastavak – srećom – ne i zabrinjavajući po Novaka:

ĐOKOVIĆ NA UDARU STRANIH MEDIJA: Ne mogu da podnesu pobedu Srbina, pa im smeta proslava (VIDEO)

– Supruga mi je upravo pisala poruku malopre, i zamolila me da Vas upitam – kako ste uspeli da izađete na kraj sa stomačnim virusom ove nedelje? Ona upravo prolazi kroz teške muke, pa bi rado saslušala Novakov savet…

Printscreen/Twitter

Salom se prolomio smeh, ali je Novak ostao “na nivou” – i podelio sledeće u dobroj nameri:

– Znate, ja nisam doktor i nisam u stanju da dajem medicinske savete. Svačije telo reaguje na drugačini način, ali smatram da je unošenje tečnosti od ključnog značaja za mene. Ne mogu da pričam u ime Vaše supruge ili bilo koga drugog u pogledu toga kakva vrsta dijete bi odgovarala. Ja lično nisam mogao puno da jedem, obedovao sam samo jedanput dnevno i posle toga samo unosio tečnost – jer sve što bih stavio u usta bi iz njih uskoro i izašlo. Imate vrtoglavice, stalno osećate nedostatak tečnosti u telu, žeđ, slabost – ali ako ste profesionalni sportista – ono što treba da radite čim napustite teren je veoma jasno: ili ćete vi da nadvladate okolnosti, bolove i virus – ili će oni nadvladati vama. Drugim rečima – ne postoji “na pola” – ili se predate i povučete sa turnira, ili uspete da izvučete energiju iz adrenalina, iz publike, iz situacije koju osećate na terenu – što je meni dalo dodatnu motivaciju da izdržim ove nedelje. Stomačni problemi me muče kao I svakog drugog, čini mi se kraće nego što je slučaj kod Vaše supruge – ali sam prolazio kroz pakao 3-4 dana, i tek danas sam se osećao relativno normalno”, prenosi svoje iskustvo u ovoj neobičnoj situaciji Novak.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter