Izvor: BSC HAPPY
05.05.2023 u 08:42
0

NOVAK STREPI OD ALKARAZA! Ukoliko učini OVO svrgnuće Đokovića sa trona na NJEGOV ROĐENDAN!

Karlos Alkaras je najavio da bi voleo da igra i na Mastersu u Rimu, a u tom slučaju Novak Đoković bi strepeo za prvo mesto na ATP listi.

Turnir u Italiji igra se od 10. do 21. maja, a od mladog španskog asa Karlosa Alkarza zavisi sa kojim zaostatkom u odnosu na Novaka Đokovića će doći u Rim.

Ukoliko odbrani titulu u Madridu, Španac će se naći na svega pet bodova zaostatka za svetskim brojem jedan Novakom Đokovićem, koji je preskočio takmičenje u Španiji jer je posle turnira u Banjaluci želeo da se u potpunosti oporavi.

– Moj trenutni plan je da idem u Rim. Zavisi sve od toga kako završim ovaj turnir. Svakako da bih voleo da igram tamo. To mi je plan u ovom trenutku- poručio je posle pobede u četvrtfinalu Madrida.

Nema sumnje da bi dolazak Alkaraza u Rim otežao posao Novaku Đokoviću oko ostanka na čelu ATP liste. Srpski as brani pehar u Italiji i jasno je da mora da odigra bez greške.

Alkaraz je po svemu prikazanom u ovoj godini u odličnoj poziciji da se vrati na čelo liste pre Rolan Garosa. Najbolji teniser sveta ne može da osvoji nove poene u Rimu, za razliku od Španca, koji će imati priliku za to, jer se prošle godine nije takmičio u glavnom gradu Italije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter