Izvor: BSC HAPPY
05.05.2023 u 10:46
0

IZNENAĐENJE! Cicipas pakuje kofere posle poraza!

Nemački teniser Jan-Lenard Štruf plasirao se kasno sinoć u polufinale mastersa u Madridu, pošto je u četvrtfinalu pobedio Grka Stefanosa Cicipasa 2:1, po setovima 7:6 (7:5), 5:7, 6:3.

Meč Grka i Nemca je trajao dva sata i 32 minuta i posle velike borbe je slavio autsajder.

Nemački teniser će u polufinalu igrati sa Aslanom Karacevim iz Rusije, koji je pobedio  Kineza Žižen Žanga 7:6 (7:3), 6:4.

Jan Lenard je u kvalifikacijama za Madrid izgubio upravo od Rusa, tako da će sada imati priliku da mu se revanšira. Fenomenalna nedelja je iza trenutno 65. na ATP listi, a interesantno svakog rivala je pobedio posle tri seta, osim Lorenca Sonega u prvom kolu.

Pred igračem iz Nemačke koji je u sjajnoj formi padali su redom Ben Šelton, Dušan Lajović, Pedro Kačin.

U drugom polufinalu igraće Španac Karlos Alkaraz, koji brani titulu u Madridu, i Hrvat Borna Ćorić.

Masters u Madridu igra se za nagradni fond od 7.705.780 evra.

NOVAK STREPI OD ALKARAZA! Ukoliko učini OVO svrgnuće Đokovića sa trona na NJEGOV ROĐENDAN!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter