Izvor: Alo.rs
14.06.2023 u 15:48
1

NOVAKOV USPEH TEŠKO PAO ČUVENOM TENISERU Nadalovih 14 titula na Rolan Garosu je teže od Đokovićeva 23 grend slema

Ilije Nastase dodaje i to da Španac nije ljubomoran na Novakova dostignuća

Nekadašnji rumunski teniser Ilie Nastase (77) još jednom je potvrdio da nije veliki ljubitelj Novaka Đokovića i svega onoga što je Srbin postigao kroz karijeru!

Naime, u razgovoru sa medijima u domovini, Nastase je pokušao da umanji veliki uspeh Đokovića i osvajanje 23. Grend slem trofeja. I to tako što tvrdi da je razlika između Novaka i Rafaela Nadala neprimetna.

– Ne mislim da je to lična borba između njega i Nadala. Ne vidim tu stvar. To se desilo, zar ne? Moglo je da bude i obrnuto, da Nadal ima 23 titule. Obojica su tu, blizu jedan drugom. Đokoviću je to bitno, ali mislim da Nadal nije ljubomoran na to – rekao je Nastase za Gazetu Sporturiol i dodao:

– Neko drugi treba da bude ljubomoran na Nadala. To što je 14 puta uzeo Rolan Garos. To je teže od Đokovićevih 23 GS. Samo da znate, pobediti na šljaci 14 puta na RG? Mislim da se neće roditi igrač koji može to da uradi.

Tanjug/AP Photo/Jean-Francois Badias


Nastase je tokom karijere osvajao Rolan Garos i US Opet, dok je na Vimbldonu dva puta stigao do finala, a da ne „miriše“ Đokovića potvrdio je i onim izjavama iz 2020. kada je prozivao Srbina zbog onog turnira usred korone

– Novak je vrlo dobro znao koji rizik preuzima organizacijom takvog turnira. Mislio je da su svi glupi, a samo on pametan i eto šta se dogodilo. Zašto je Đokoviću bio potreban ovaj turnir, zar nema dovoljno novca? Ceo turnir je bio besmislen – rekao je Rumun tada.

ĐOKOVIĆ POSLE PLANETARNOG USPEHA: „Ako moram da izdvojim osobinu koja me najviše karakteriše, to je sigurno ova…“ (FOTO)
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NOVAKOV USPEH TEŠKO PAO ČUVENOM TENISERU Nadalovih 14 titula na Rolan Garosu je teže od Đokovićeva 23 grend slema”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter