Izvor: Alo.rs
20.05.2020 u 14:10
0

POTRESNA ISPOVEST MONIKE SELEŠ: Teški psihički problemi koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim

Legendarna teniserka Monika Seleš propatila je mnogo u životu, ali ipak stojički se nosi sa velikim životnim problemima.

Novosađanka je početkom devedesetih harala svetskim tenisom, osvojivši čak devet Grend slemova do 20. godine.

OVO MORATE ZNATI

USPELI SU! Posle 32 godine agonije našli otetog sina! (VIDEO)

HIT DIJETA! Kačamakom za četiri dana skinite kilograme i popravite krvnu sliku! Pogledajte kako!

POČEO RAT! Novim oružjem napadnute američke ambasade! POGLEDAJTE! (VIDEO)

OVAKO JE NASTALA NAJČUVENIJA SEVDALINKA Bila je hit u staroj Jugi, ali su Austrijanci poludeli za njom (VIDEO)

PONOSNI JUNAK MAJKE RUSIJE Malo poznata biografija najčuvenijeg snajperiste Drugog svetskog rata (GALERIJA)

Mogla je još mnogo da da istoriji tenisa da 1993. nije bilo kobnog napada nožem usred meča. Psihopata je zario hladno oružje u Monikina leđa i ugrozio joj život. I dan-danas se bori sa traumama.

– Problem sa anksioznošću imam još od detinjstva. Srećna sam što sam na vreme dobila pomoć, ali se i dalje mučim kada se osećam pod stresom i izolovano. Anksioznost nema granice i svi, koji imamo taj problem, osećamo se drugačije –  rekla je Monika Seleš i dodala:

– Volela bih da podelim s vama kako se brinem o svom mentalnom zdravlju – 

Posle pretrpljene velike traume na terenu, Seleš se nije vraćala dve godine, a i kada se vratila više nikada nije bila na istom nivou.

– Pokušavam da sjedinim bilo koju formu kretanja u moju dnevnu rutinu. Trčanje, plesanje i moje omiljeno, šetnja psa. Uživam da pričam s prijateljima i oni mi zaista pomažu da prođem kroz neke veoma teške periode u životu –  rekla je Monika i zaključila:

– Ako ste roditelj ili tinejdžer koji se muči tokom ove krize, molim vas znajte da niste sami – 

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter