Izvor: Alo.rs
20.05.2020 u 13:59
0

U ŠVAJCARSKOJ SRPSKI AS UDARNA VEST: Novak Đoković će okončati nezavisnost Kosova

Najbolji teniser planete je konstantno na udaru.

Švajcarski tabloid Blik objavio je da vest da se srpski teniser Novak Đoković politički angažovao u rešavanju problema Kosova, pozivajući se na izjavu srpskog šefa diplomatije Ivice Dačića prema kojoj najbolji teniser planete pomaže u lobiranju za povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova. Kako je rekao Dačić, više puta je zvao Đokovića da stranim državnicima pošalje reket ili lopticu sa autogramom.

OVO MORATE ZNATI

USPELI SU! Posle 32 godine agonije našli otetog sina! (VIDEO)

HIT DIJETA! Kačamakom za četiri dana skinite kilograme i popravite krvnu sliku! Pogledajte kako!

POČEO RAT! Novim oružjem napadnute američke ambasade! POGLEDAJTE! (VIDEO)

OVAKO JE NASTALA NAJČUVENIJA SEVDALINKA Bila je hit u staroj Jugi, ali su Austrijanci poludeli za njom (VIDEO)

PONOSNI JUNAK MAJKE RUSIJE Malo poznata biografija najčuvenijeg snajperiste Drugog svetskog rata (GALERIJA)

Povod je bila pesma „Vidovdan“ koju su Đoković i drugovi pevali posle pobede u ATP kupu

– I sad navodno Đoković treba da pomaže kako bi se okončala samostalnost Kosova – dodaje švajcarski tabloid. – Ostaje nepoznato kako bi tačno trebalo da izgleda uloga svetskog broja jedan – zaključuje se tekstu Blika.

Panika koja vlada među kosovskim Albancima zbog sve očiglednije i izvesnije propasti lažne države, stigla je izgleda i do njihovih zemljaka rasprostranjenih u Švajcarskoj, pa i do novinara tamošnjih tabloida. Naravno, švajcarski list Đokovića naziva „politički upregnutim“, ali je sasvim sigurno da nijednom Srbinu nimalo ne smeta činjenica da bi Đoković mogao da doprinese propasti nezavisnog Kosova.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter