Izvor: tanjug
07.08.2022 u 22:05
0

Prvi teniser sveta Aleksandar Zverev izjavio je da bi voleo da Novak Ðoković učestvuje na predstojećem US openu!

Prvi teniser sveta Aleksandar Zverev izjavio je da bi voleo da Novak Ðoković učestvuje na predstojećem US openu, koji se igra u Njujorku od 29. avgusta do 11. septembra.

Ðokoviću, za sada, nije dozvoljen ulazak u Ameriku jer je nevakcinisan, dok je Medvedev uveliko u SAD, a trenutno je u američkom Los Kabosu, gde je osvojio titulu na turniru iz kategorije 250, pobedom nad Britancem Kameronom Norijem (2:0).

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Ne želim da govorim o razlozima ovih odluka oko US opena, jer je mnogo ljudi stradalo tokom pandemije. Ako promenimo pravila, biće i onih koji će se pobuniti, jer im je zabranjen ulazak u zemlju da rade ili zbog nečega drugog. Ako govorimo samo iz ugla tenisa, ne razmišljajući o različitim pozicijama, želim da Novak igra na US openu“, rekao je Medvedev posle pobede u finalu Los Kabosa, preneo je Jurosport.

„ĐOKOVIĆ NIJE ZLOČINAC, ON DAJE NOVAC“: Zbog reči poznatog ARGENTINCA Novakovim hejterima neće biti dobro, ovo je istina!

Medvedev je osvojio svoju prvu ATP titulu kao prvi teniser sveta, pobedivši Kamerona Norija u finalu Los Kabosa.

Bila je to prva titula Rusa u godini i 14. u karijeri.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter