Izvor: Mondo.rs
10.07.2023 u 08:06
0

SKANDAL NA VIMBLDONU! Navijači zviždali Beloruskinji, a Ukrajinka ODBILA rukovanje: Pogledajte njenu reakciju! (VIDEO)

Dok je izlazila sa "Terena broj jedan", navijači su zviždali Viktoriji Azarenki.

Ukrajinska teniserka Elina Svitolina pobedila je belorusku predstavnicu Viktoriju Azarenku posle preokreta 2:1 (2:6, 6:4, 7:6) u jednom od najuzbudljivijih mečeva na Vimbldonu. Svitolina je u taj-brejku trećeg seta pobedila 11:9 i tako se plasirala u četvrtfinale turnira, a publika je većinski navijala za nju i gotovo je rasplakala podrškom iako nije poštovala fer-plej.

LASLO ĐERE ELEMINISAN i u dublu: Srpski teniser završio misiju na Vimbldonu

Svitolina je najavila da se neće rukovati sa Azarenkom, pošto dolazi iz „neprijateljske Belorusije“, kao što je to bio slučaj i na Rolan Garosu. Na tom turniru su navijači izviždali Svitolinu jer nije želela da se rukuje sa Sabalenkom, dok je sada već u najavi meča zatražila podršku domaće publike. Stali su na njenu stranu i kada je potpuno „iskulirala“ Azarenku, da bi potom Beloruskinju izviždali dok je izlazila sa terena!?

Čula je i Azarenka dok je izlazila i u čudu je odmahivala glavom, da bi potom pesnicama pokazala prema publici. Zaista se retko dešava da navijači izvižde tenisere na velikim turnirima, odnosno uvek ih aplauzima isprate zato što su se borili i dali sve od sebe, a to se posebno može reći za Azarenku večeras.

Podsetimo, Elina Svitloina će se za polufinale Vimbldona boriti protiv najbolje teniserke planete Ige Švjontek koja je preživela dramu protiv Belinde Benčić.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter