Izvor: kurir.rs
07.02.2021 u 18:17
0

Španac NIJE IMAO KUD: Nadal o Novakovoj dominaciji u Melburnu

Španski teniser Rafael Nadal kaže da na Australijan openu želi da osvoji trofej, iako ima problema sa povredom leđa.

Ne propustite:

Od sledeće nedelje: Spremite se za NAJHLADNIJI deo zime

Da se ne zaboravi USTAŠKI POKOLJ: Pomen za 2.315 Srba u Banjaluci

TRAGEDIJA! Preminuo dečak koga je na biciklu pokosio automobil!

Prestonica dobija NOVU LINIJU: Početna stanica Beograd na vodi, a ići će kroz centar

FRANCUZ PRVI RIVAL: Novak sutra kreće u pohod na 9. titulu u Melburnu

Rafael Nadal analizirao je razliku između osvajanja svih grend slemova.

“Ne znam. Mislim da niko u istoriji nije osvojio svaki grend slem po dva puta. Imao sam veliku priliku 2014. godine. Povredio sam se tada. Bilo je teško. Dobru priliku sam imao i 2012, 2017. takođe. Jednostavno nisam uspeo, to je sve. Tačno je i da sam propustio nekoliko Australijan opena zbog povreda”, istakao je Nadal.

Posebno interesantan odgovor bio je na pitanje zbog čega je Novak tako uspešan u Australiji, s obzirom na to da ima osam titula na svom kontu.

“Ne znam. On je uspešan gotovo svuda. Naravno, na nekim turnirima se osećate bolje. Naravno, kada pobeđujete stalno na jednom mestu, samopouzdanje raste. Kada se na to mesto vraćate, osećate se dobro”, zaključio je Nadal.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter