Izvor: Alo.rs
17.07.2020 u 16:30
0

ŠVAJCARCI SE OKOMILI NA DIJANU I SRĐANA: Nek mu Novak sam kaže u lice

Odnos između Federera i Novakovih roditelja je katastrofalan

Švajcarski portal „blick“ se napravio malo naivan, te je svu krivicu zbog lošeg odnosa svalio na Novakove roditelje tvrdeći da ispaljuju otrovne strele u smeru Švajcarca! 

Sa tim se složio i nekadašnji austrijski teniser Stefan Kubek koji je poručio Novaku da se ne krije iza oca.

Naime, Srđan je pre nešto manje od mesec dana prozvao Federera kako ne može da prihvati činjenicu da su Nadal i Novak bolji, te mu je poručio da se bavi roditeljstvom i da skija.

Mesec dana kasnije, izgleda da Švajcarce boli istina, zbog toga su pitali nekadašnjeg austrijskog tenisera da prokomentariše Srđanove reči:

OVO MORATE ZNATI

DRŽAVA SPREMA NOVI SET MERA! Pored 100 evra i tri minimalca DAĆE I OVO!

SRPSKI AS I DELIJE MILE NA KOSOVO: Stigli respiratori u KBC Kosovska Mitrovica

Mali poručuje: VAKCINA je JEDINO REŠENJE ZA NAŠU PRIVREDU!

Doktori UPOZORAVAJU! Pojavili se ZARAŽENI KOMARCI u Srbiji!

Banke imaju LEPE VESTI: Od PONEDELJKA MANJE RATE KREDITA!

– Ne znam šta je papa Đoković hteo da uradi sa tim, Novak bi trebalo sam to da kaže! Ne znam zašto okruženje pridaje značaj takvim stvarima – 

Da se pita Kubek, Federer bi igrao večno:

– Federer je kralj tenisa, igrač za sva vremena! Ako još uvek igra to je dobro za sve. Molim te, igraj još narednih pet godina! – poručio je Kubek švajcarskom teniseru!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter