Izvor: Telegraf.rs
01.11.2020 u 07:05
0

TREĆI REKET SVETA ODUSTAO OD TURNIRA (FOTO)

Treći reket sveta zbog problema sa žuljevima neće moći da igra na pretposlednjem Mastersu

Dominik Tim, treći teniser sveta, odustao je od takmičenja naredne nedelje na Mastersu u Parizu.

Austrijanac, koji je prošle godine u glavnom gradu Francuske stigao do osmine finala, rešio je da ove sezone ne igra u “Bersiju”

SVE O KORONI

Ova EVROPSKA zemlja UVODI POLICIJSKI ČAS! Zatvaraju se škole, fakulteti, kafići!

BEOGRAD U KANDŽAMA KORONE: Prestonica kritično, čak 54 odsto zaraženih u glavnom gradu

KORONA NA KOSOVU I METOHIJI 514 POZITIVNIH: Troje preminulo

Tim je u četvrtfinalu u Beču, gde je branio titulu, u petak poražen 7:6 (2), 6:2 od Andreja Rubljova, koji će u nedelju protiv Lorenca Sonega igrati za titulu.

On je kasnije preko Tvitera potvrdio da neće igrati u Parizu.

– Imao sam problem sa žuljevima, zato sam morao da se povučem sa Mastersa u Parizu. U pitanju je to desno stopalo. Zajedno sa članovima mog tima doneo sam odluku da odmorim ove nedelje i da se spremim za ATP Tur finale u Londonu – poručio je austrijski teniser.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter