Izvor: Happy BSC Portal
06.11.2023 u 10:26
0

TRENUTAK ZA PAMĆENJE: Nole se poklonio publici u Parizu (VIDEO)

Zahvalan je bio najbolji na svetu.

Veličanstven trijumf u Parizu doveo je srpskog tenisera Novaka Đokovića nadomak još jednog istorijskog rezultata. Veliku zahvalnost duguje i punlici koja ga je do samog kraja bodrila malo nanegativan način ali je Nole u svom stilu i to sredio, pomirio se sa publikom u Parizu i poklonio se na veličanstven način.

OD CIFRE ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI: Evo koliko je Novak Đoković tačno zaradio na turniru u Parizu

Novak Đoković niže rekorde. Najbolji teniser sveta je u Parizu stigao do 40. masters titule, do 97. pehara u karijeri, a ovog ponedeljka, 6. novembra je počeo 398. sedmicu na vrhu sveta.

Srbin ima 36 godina i ne želi da stane sa oduševljavanjem sveta. U Parizu se nije dobro osećao, imao je problema sa stomačnim virusom, mučio se, u većini mečeva bio bliži porazu nego pobedi, ali ne bi bio najbolji na svetu, da nije pronalazio izlaze iz teških situacija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter