Izvor: Kurir.rs
31.10.2020 u 15:42
0

VELIKANI REČ PO REČ: NADAL PROGOVORIO O FEDERERU

Španski teniser Rafael Nadal kaže da se čuje sa Rodžerom Federerom, ali kaže da ne zna šta da očekuje od švajčarčevog povratka na teren.

„Često se čujemo, razgovaramo o tenisu i generalno o stvarima koje su nam važne. Situacija je veoma teška, moramo da pronađemo rešenje“, kaže Nadal.

„Bik sa Maljorke“ misli da Švajcarac može da ima uspešan povratak…

OVO MORATE ZNATI

NEVIĐENO DO SADA: PREDRAGU SE UKAZAO BOŽJI ZNAK U SELU ZAGORICA KOD TOPOLE

FILMSKA AKCIJA POLICIJA: Pala OPASNA banda iz Žablja osumnjičena za trgovinu ljudima

Vučić ide u Crnu Goru na sahranu Amfilohija

ON JE AMFILOHIJEV NASLEDNIK: Mnogi vide NJEGA, a bio je prvi UHAPŠENI srpski vladika u ovom veku

OPROŠTAJNO PISMO AMFILOHIJA: Namenio ga Krivokapiću, ponavljao nam je ovo DESET puta, A PORUKU NISU RAZUMELI

„Koliko daleko će moći da stigne? Ne znam, mislim da to niko ne može da kaže. Ne znam kako ću ja igrati“, poručio je Nadal.

Njih dvojica poslednji put su se sastali na Vimbldonu 2019. godine, kada je slavio Federer posle četiri seta, ali u ukupnom skoru vodi Nadal sa 24:16.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter