Izvor: BSC Happy/kurir.rs
04.01.2024 u 11:12
0

ZBOG GRUDI BATALILA TENIS: Sad se vratila i već pobedila

Američka teniserka Amanda Anisimova šokirala je svoje navijače kada je početkom maja prošle godine saopštila da mora da napravi pauzu od tenisa na neodređeno vreme.

Kao razlog pauziranja je navela da je zabrinuta za svoje mentalno zdravlje.

„Zaista se borim sa svojim mentalnim zdravljem od leta 2022. godine. Postalo mi je nepodnošljivo da budem na teniskim turnirima. U ovom trenutku moj prioritet je moje mentalno zdravlje. Trudim se koliko mogu da prođem kroz sve ovo. Nedostajaće mi tenis i cenim podršku koju dobijam“, napisala je tada Anisimova na svom Instagram nalogu.

„NIJE ŽELEO DA MI DA MEDICINSKU POMOĆ“ Đoković otkrio zbog čega je ljut na fizioterapeuta

A onda, osam meseci kasnije, Amanda se vratila na najbolji mogući način. Američka teniserka se pojavila na ACB Klasiku, turniru na Novom Zelandu, i u prvom kolu pobedila Anastasiju Pavljučenkovu.

Podsetimo, Amanda je pre nego što je odlučila da napravi pauzu dobijale brojne kritike zbog svojih grudi, što je uticalo na njenu odluku da se distancira od „belog sporta“.

– Mnogo sam porasla i sazrela tokom prošle godine u tome kako želim da se pripremim, svom stilu treninga, da radim sve kako treba. Trudim se koliko god mogu, ozbiljno shvatajući oporavak, želim da dam sve od sebe svakog dana – rekla je Amerikanka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter